понеділок, 3 грудня 2012 р.

Як стати автором „Літературної гуральні”



Як і на кожному ресурсі, тут є певна процедура реєстрації. Головна умова – наявність поштової скриньки на gmail.com, себто на гуглі.

  1. Заходимо на http://www.google.com.ua/
  2. Обираємо на верхній панелі „Почта”.
  3. Обираємо праворуч зверху „Создайте аккаунт”.
  4. Проходимо звичайну процедуру реєстрації. (Зверніть увагу: ніхто не матиме нічого проти, якщо ви замість імені схочете вказати нік. Одначе пам’ятайте, що саме під цим ніком ви будете публікуватись і в блозі! Тому дуже бажано обрати щось читабельне. Бо розшифровувати всілякі там „Fjkjhkjjkjkjfgghfl” при адмініструванні і вгадувати авторство – це зайвий клопіт, яким адміністрація не дуже прагне себе обтяжувати.:))  ).
  5. Після того, як ви зареєструєтесь, система запронує вам завантажити фото. Радимо скористатися з цієї пропозиції, адже мініатюра вашого віртуального образу буде поруч з вашими коментарями.
  6. Після розміщення фото вибираємо „Дальше”, а потім „Перейти к сервису „Gmail”. Власне, потрапляємо у свою поштову скриньку.
  7. Тепер з цієї адреси пишемо листа адміністрації. В листі вказуємо, хто ви, та під яким ім’ям будете публікуватись.
  8. Надсилаємо листа за адресою sergeosoka@gmail.com
  9. У відповідь на вашого листа адміністрація надсилає вам запрошення стати автором „Літературної гуральні”. Ви його приймаєте, переходячи за потрібними посиланнями.
  10. Власне, це вся процедура реєстрації.
 З повагою, адміністрація

Немає коментарів:

Дописати коментар